research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Cum să economiseşti simplu și inteligent. Ediția carne

Carnea e nelipsită de la aproape orice sesiune de cumpărături, mai ales când gătești pentru întreaga familie. Iată câteva sfaturi prin care puteți învăța să economisiți atunci când cumpărați carne:

 

1.     Cumpărați carne la reducere și congelați-o! Dacă găsiți carne la un preț foarte bun, luați o cantitate mai mare, porționați-o și apoi congelați-o. Chiar dacă veți da mai mulți bani pe moment, veți avea carne pentru o perioadă mai lungă de timp și veți evita să o cumpărați la prețuri mai mari.

2.     Luați mai puțină carne și completați felurile de mâncare pe care vi le propuneți cu mai multe legume de sezon. Nu numai că veți face economii, dar veți adăuga și mai multe vitamine și culoare în mesele voastre!

3.     Atunci când cumpărați o bucată mai mare de carne, încercați să o împărțiți pentru mai multe mese. De exemplu, dacă luați un pui întreg, porționați-l și folosiți o parte din el pentru diverse feluri principale și o parte din el pentru supă.

4.     Folosiți resturile în alte preparate! Dacă ați rămas cu bucăți mici de carne, le puteți  reutiliza în alte preparate, precum tocănițe, supe, omlete sau sandwich-uri. Nu numai că veți economisi bani, dar veți evita și risipa alimentară!

5.     Ultimul sfat, dar nu cel din urmă: planificați-vă mesele în avans! Să aveți un plan alimentar bine stabilit înainte să mergeți la cumpărături este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Astfel, veți ști exact câtă carne trebuie să cumpărați și nu veți cumpăra în plus.

 

Spor la cumpărături inteligente!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.