research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Cotlet de miel cu piure de rădăcinoase [ Chef Silviu Gido în Bucătăria Micilor Vedete ]

Cotlet de miel cu piure de rădăcinoase [ Chef Silviu Gido în Bucătăria Micilor Vedete ]

Cotlet de miel la cuptor cu piure de rădăcinoase și salată de crudități. În prag de Sărbătoare, Chef Silviu Gido și gazdă emisiunii Daria, va propun o rețeta foarte gustoasă, sănătoasă, dar și aspectuoasa pe care o puteți pregăti pentru Masă de Paște cu ingrediente pe care le puteți găsi cu ușurință în magazinele Selgros, utilizând aplicația Selgros.
Portii: 10
Timp de preparare: 120
Dificultate: mediu

Distribuie:

Ingrediente:

Cotlet:
• Cotlet de miel - 2,5 kg
• Ulei - 200 ml
• Unt - 200gr
• Rozmarin - 30 gr
• Usturoi - 50 gr
• Vin roșu - 750 gr

Piure de rădăcinoase:
• Țelină - 400 gr
• Păstârnac - 400 gr
• Pătrunjel rădăcină - 200 gr
• Unt - 100 gr
• Smântână pentru gătit - 200 gr

Mod de Preparare:

• Carnea se spală cu apă rece, se curăţă de pieliţe şi se lasă la scurs pe un grătar. Se presară apoi peste tot cu sare, piper şi se stropeşte cu vin roşu.
• Se pune într-un castron, se presară verdeaţa combinată şi se adaugă piperul boabe.
• Se acoperă şi se lasă la rece, la marinat, o oră.
• După jumătate de oră se întoarce pe cealaltă parte.
• Se aşază într-un vas şi se unge cu ulei. Se toarnă apoi tot sosul marinat şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, aproximativ o oră.
• Legumele se spala, se curata de coaja după care se spala din nou cu apa rece. Se pun într-o tava și se baga la cuptorul preicalzit la 180 de grade 35-40 de minute.
• Când sunt gata se scot și se fac piure pe care îl asezonam cu sare după gust.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.