research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Wrap în 3 variante cu sos gorgonzola [ Chef Daniel Ardelean în Bucătăria Micilor Vedete ]

Wrap în 3 variante cu sos gorgonzola [ Chef Daniel Ardelean în Bucătăria Micilor Vedete ]

Wrap de pui, vită sau vegetal? La Micile Vedete în Bucătărie nu trebuie să le alegi, fiindcă Chef Daniel Ardelean și Daria le-au pregătit în toate cele 3 variante, alături de un sos gorgonzola delicios și cremos. O rețetă sănătoasă, savuroasă, perfectă pentru petreceriile copiilor sau pentru un picnic!
Portii: 4
Timp de preparare: 30
Dificultate: ușor

Distribuie:

Ingrediente:

Wrap de pui:
• Piept de pui 200g
• Salată mixtă 100g
• Roșii cherry 100g
• Iaurt 100g
• Lămâie 1 buc
• Mentă 10g
• Ulei de măsline 20 ml
• Un praf de sare
• Piper (după gust)


Wrap de vită:
• Antricot vită 200g
• Ardei capya 200g
• Rucola 50g
• Usturoi 20g
• Cimbru 20g
• Gorgonzola 20g
• Smântână lichidă 50 m
l • Ulei de masline 20 ml
• Un praf de sare
• Piper (după gust)

Wrap vegetal:
• Ciuperci champignon 100g
• Ceapă verde 100g
• Salată mixtă 50g
• Roșii cherry 100g
• Lime 1 buc
• Ulei de măsline extravirgin 100 ml
• Sos de soya 20 ml
• Usturoi 50g
• Ulei 20 ml
• Un praf de sare
• Piper (după gust)

Mod de Preparare:

• Lipie: Într-un bol mare adaugam faina, sarea, praful de copt si untul si le amestecam bine, pe urma introducem apa fierbinte si omogenizam compozitia. Lipiile se gatesc in tigaie la foc mic cu putin ulei.

• Vom pregăti 3 wrap-uri astfel:

1. Wrap cu piept de pui: Gatim pieptul de pui intr-o tigaie grill, iar la final in taiem julienne si il condimentam . Amestecam iaurtul cu zeama de lamaie si menta proaspata toccata, adaugam sare si piper. Taiem rosiile cherry in 4 si ne ramane sa montam lipia. Ungem lipia cu iaurt, adaugam salata mixta , pieptul taiat si rosiile cherry si impaturam lipia.

2. Wrap de vită: Gatim antricotul intr-o tigaie grill impreuna cu ardei kapia, adaugand usturoi si cumbru pentru savoare iar la final taiem julienne atat antricotul cat si ardeii (dupa ce ii curatam de coaja) si ii condimentam . Pregatim sosul de gorgonzola (topim unt cu gorgozola si adaugam smantala lichida ). La final montam lipia, adaugand patina zeama de lamaie peste rucola.

3. Wrap vegetal: Gatim ciupercile si ceapa taiate subtire intr-o tigaie adaugand sare, piper si usturoi. Razuim lime intr-un bol, in care adaugam pe urma zeama de lime, sos de soya, usturoi tocat si ulei de masline. Taiem rosiile cherry in 4 si montam lipia. Poftă bună!

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.