research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Tort inversat cu căpșuni [ Chef Mihaela Ruxanda în Bucătăria Micilor Vedete ]

Tort inversat cu căpșuni [ Chef Mihaela Ruxanda în Bucătăria Micilor Vedete ]

Un preparat delicios, cu o textura aerată și fructată, special pregătit de Ziua Copilului de către Chef Mihaela și Daria în Bucătăria Micilor Vedete! Și, fiindcă în emisiunea noastră, chiar și atunci când e vorba de deserturi mâncăm sănătos, nutriționista Simona Flor Nedelcu vine în episodul de astăzi cu informații nutriționale importante despre echilibrul în consumul de dulce.
Portii: 8
Timp de preparare: 45 min.
Dificultate: mediu

Distribuie:

Ingrediente:

Blat:
• Ouă - 5 buc.
• Zahăr - 70g
• Făină - 30g
• Cacao - 30g
• Ulei - 70g

Cremă:
• Smântână pentru frișcă - 500g
• Mascarpone - 250g
• Zahăr pudră (opțional) - 100g
• Fructe proaspete (zmeură, căpșuni, afine)

Decor:
• Smântână pentru frișcă - 100g
• Ciocolată neagră - 100g
• Fructe proaspete

Mod de Preparare:

• Separăm albușul de gălbenuș.
• Facem o bezea din albuș+zahăr.
• Adaugăm treptat gălbenușurile.
• Incorporăm făina cernută și cacaoa.
• La final adaugăm uleiul.
• Punem în tavă un strat subțire, ca o foaie de ruladă și coacem la 180 de grade timp de 10-15 minute.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.