research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Sufleu de vanilie în măr copt [ Chef Laurențiu Hairadin în Bucătăria Micilor Vedete ]

Sufleu de vanilie în măr copt [ Chef Laurențiu Hairadin în Bucătăria Micilor Vedete ]

Daria, mică noastră vedetă, are un nou invitat, Chef Laurențiu Hairadin, cu care face o echipă excepțională și ne arată pas cu pas cum pregătim acest preparat delicios.
Portii: 4
Timp de preparare: 20
Dificultate: Ușor

Distribuie:

Ingrediente:

• 400 ml lapte
• 3 mere roșii
• 1 baton scorțișoară
• 3 batoane vanilie
• 300 gr zahăr pudră
• 10 ouă
• 10 gr amidon
• 100 gr zahăr
• 100 ml santal de mere

Mod de Preparare:

• Tăiem merele la ambele capete puțin. Apoi scobim mărul pentru a putea pune crema înăuntrul lui. Tapetăm înauntrul mărului cu puțin unt și puțin zahăr, după care îl coacem 5 minute la 180°.
• Tăiem pe jumătate batonul de scorțișoară și cu un cuțit sau o linguriță răzuim părțile tăiate. Le adăugăm într-o oală, alături de 170 ml de lapte și amestecăm până ce fierbe. Separăm 2 gălbenușuri și folosim 5 albușuri pentru spumă.
• Punem 30 gr de făină treptat în bolul cu ouă și amestecăm. După ce fierbe laptele, îl incorporăm în bolul unde am pus făina și ouălele. Dizolvăm făina și ouăle în lapte călduț. Batem ouăle și făina până obținem o spumă. Apoi îmbinăm spuma și crema și unplem merele cu această compoziție. După tocăm marunt un măr și îl adăugăm peste zaharul topit din tigaie. Decorăm cu zahăr pudră și rețeta este gata.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.