research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Chiftele din năut cu spanac și salată de vinete cu tahini

Chiftele din năut cu spanac și salată de vinete cu tahini

O rețetă echilibrată nutrițional, gătită de Chef Bogdan Cozma cu ajutorul micuței Irina, potrivită pentru copiii cărora nu le plăcea carnea și pentru adulți în perioadele de post.
Portii: 4
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: Ușor

Distribuie:

Ingrediente:

- năut - 2 conserve
- spanac - 200 g
- făină - 100 g
- amidon - 50 g
- ulei de măsline - 150 ml
- ulei de floarea-soarelui - 50 ml
- pesmet - 50 g
- usturoi - 50 g
- ardei copt - 250 g
- ceapă - 300 g
- vinete - 2 buc
- tahini - 50 g
- mix de salată
- sare
- mix de piper
- lămâi - 2 buc
- portocală - 2 buc
- muștar - 20 g
- miere de albine - 30 ml

Mod de Preparare:

- Năutul se scurge de zeama din conservă, după care se sfărâmă și se amestecă cu pesmetul, amidonul, făina, ceapa călită, usturoiul copt. Se dă formă, după care se trec printr-un amestec de făină și amidon și se prăjesc în ulei de floarea-soarelui.

- Vinetele și ardeii se coc, după care se curăță și se toacă grosier; vinetele se amestecă cu tahini și se condimentează.

- Portocala, lămâile, muștarul și mierea se pun împreună cu uleiul de măsline și se emulsionează totul în blender.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.