research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Plăcintă cu carne de vită și porc cu sos de roșii și fâșii de parmezan

Plăcintă cu carne de vită și porc cu sos de roșii și fâșii de parmezan

O rețetă versatilă cu ingrediente simple #bugetfriendly, adaptată pentru copii, care, asociată cu salată, poate fi o variantă foarte bună pentru prânzul sau cina copiilor. Nutriționista noastră, Simona Flor, aduce #sfaturi și informații noi despre meniul copiilor și de ce este importantă proteina animală în alimentația copiilor. Pentru această rețetă, am pregătit mai jos lista de ingrediente și modul de preparare.
Portii: 4
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: Ușor

Distribuie:

Ingrediente:

- Carne tocată amestec 500 g
- Roșii cuburi 1 conservă
- Mix piper
- Oregano
- Cimbrișor
- Parmezan
- Ceapă verde 1 leg
- Pătrunjel 1 leg
- Făină 1 kg 650
- Drojdie proaspătă 100 g
- Ulei de măsline 200 ml
- Mix de verdețuri de la Fuchs

Mod de Preparare:

- Aluatul se frământă într-un bol. Făina cu apă, drojdia, sarea și uleiul se lasă să dospească 45 de minute, după care se întind foi subțiri de aluat.

- Carnea de vită și porc se călește, până eliminăm apa și se caramelizează, după care adăugăm sosul de roșii (1 conserva de roșii cuburi cu ceapa călită, usturoi, oregano si puțin zahăr).

- După ce s-a întins aluatul, punem umplutura, le împăturim și le gătim în tigaie cu puțin ulei de floarea soarelui, până se rumenesc.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.