research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Tort de morcov cu nucă și stafide [ Chef Silviu Gido în Bucătăria Micilor Vedete ]

Tort de morcov cu nucă și stafide [ Chef Silviu Gido în Bucătăria Micilor Vedete ]

Daria și Chef Silviu Gido gâtesc Tort de morcovi cu nuca și stafide. Este o rețeta minunată, un desert aromat, fără zahăr, cu multă nuca și stafide, pe care o puteți pregăti acasă pentru a sărbători Ziua Copilului împreună cu cei mici. Mai mult decât atât, este o variantă sănătoasă fără ciocolată.
Portii: 6
Timp de preparare: 75

Distribuie:

Ingrediente:

• Ouă Toneli Kids 3 buc
• Ulei vegetal 330 ml
• Îndulcitor 300 gr
• Făină 350 gr
• Bicarbonat 10 gr
• Stafide 220 gr
• Sare 0,03 gr
• Morcov 0,450 gr
• Nucă 0,300 gr
• Arome, vanilie, scorțișoară după gust

Mod de Preparare:

• Morcovii se spala cu apa rece se curata și se dau pe răzătoarea mica.
• Cuptorul se preîncălzește la 180grade.
• Punem hârtia de copt în forma de tort iar apoi ungem marginile cu unt/ulei.
• Ouăle, ulei și îndulcitorul se bat împreună pana obținem o culoare galben pal.
• Intr-un vas separat amestecam ingredientele uscate, faina, scorțișoară, bicarbonatul și sarea.
• Peste amestecul de ou adăugăm ingredientele uscate și se omogenizează. Se adaugă nuca, stafidele, morcovul și aromele și se amesteca. Compoziția rezultata o turnam în forma și se pune la cuptor timp de 55-60 de minute. Se servește după aproximativ 1 ora.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.