research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Pui coquelet cu piure cremos de mazăre [ Chef Cristian Dumitru în Bucătăria Micilor Vedete ]

Pui coquelet cu piure cremos de mazăre [ Chef Cristian Dumitru în Bucătăria Micilor Vedete ]

Pui coquelet în înveliș crocant cu piure cremos de mazăre, o alegere excelentă pentru toată familia. Alături de gazdă noastră Daria, Chef Cristian Dumitru a ales să pregătească 2 rețete gustoase, versatile, ce pot fi gătite acasă, într-un timp scurt alături de copii, fără a avea nevoie de foarte multe ingrediente. Ca de obicei, nutriționista Simona Flor Nedelcu vă dezvăluie mici trucuri și sfaturi nutriționale, care va vor ajută să introduceți în meniul copiilor cât mai multe preparate cu arome și gusturi inedite, ce contribuie semnificativ la sănătatea sistemului imunitar al celor mici.
Portii: 4
Timp de preparare: 35
Dificultate: mediu

Distribuie:

Ingrediente:

• Pui coquelet 2buc
• Ouă 4buc
• Fulgi de porumb 500g
• Ulei de floarea-soarelui 1l
• Mazăre 600g
• Ceapă 1buc
• Morcovi 2buc
• Ulei de masline 500ml
• Salată 1buc
• Făină 50g
• Smântână 100ml
• Unt 50g
• Maioneză 50g
• Lămâie 1buc
• Pătrunjel 5g

Mod de Preparare:

• Puiul se transeaza in doua bucati (pe jumatate) se fierbe intr-o supa cu legume cca. 30min, dupa care se raceste, se paneteaza (faina, oua, fulgi de porumb) si se prajeste in baie de ulei pana devine rumen si crocant.
• Mazarea se fierbe si blendeaza impreuna cu ceapa, smantana, ulei de masline, pana devine piure.
• Din patrunjel si ulei de masline, facem un ulei aromatizat (verde).

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.