research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Pulpă de miel la cuptor cu mirodenii, piure de conopidă și muguri de broccoli [ Chef Bogdan Cozma ]

Pulpă de miel la cuptor cu mirodenii, piure de conopidă și muguri de broccoli [ Chef Bogdan Cozma ]

O rețetă de miel pentru masa de Paște, potrivită pentru întreaga familie, inclusiv pentru copiii mofturoși. Cu siguranță îți vei surprinde toți membrii familiei cu această rețetă care, pe lângă faptul că e delicioasă, se prepară cu un buget redus!
Portii: 4
Timp de preparare: 300 min
Dificultate: Mediu

Distribuie:

Ingrediente:

• Pulpă de miel 1 bucată 1,6-1,9 kg
• Rozmarin 1 cutie
• Cimbrișor 1 cutie
• Portocală 3 buc
• Lămâi 3 buc
• Ulei Untdelemn de la Bunica 200 ml
• Unt Olympus 82% 250 g
• Conopidă 500 g
• Lapte Olympus 500 g
• Ceapă 300 g
• Sare 15 g
• Mix de piper 5 g

Mod de Preparare:

• Avem nevoie de cuptor, tavă, tigaie, blender, crăticioară, spatulă, tocător.
• Pulpa de miel se scoate din ambalaj, se tapetează, după care se fasonează.
• Apoi se face o marinată uscată din sare, mix de piper, coajă de portocală, coaja de lămâie, rozmarin, cimbrișor, zeama de la o portocala, după care se dă o folie și se dă la rece pentru 2-3 ore.
• Se introduce la cuptor pentru 2,45-3 ore la cuptor la temperatura de 160 grade.
• Pentru piureul de conopidă punem la călit ceapa cu puțin unt și sare, după care adăugăm conopida congelată și lapte și o lăsam să fiarbă. Apoi blenduim și la final adăugăm unt 50 g.
• Sosul obținut din tavă se reduce și se adaugă peste preparat.
• Pulpa de miel se scoate de la cuptor, se feliază, se așază peste piure ,după care se adaugă reducția vinului obținut în tavă.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.