research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Salată cu antricot de vită & dressing de ghimbir [ Chef Ardelean în Bucătăria Micilor Vedete ]

Salată cu antricot de vită & dressing de ghimbir [ Chef Ardelean în Bucătăria Micilor Vedete ]

Chef Daniel Ardelean, invitatul Dariei în Bucătăria Micilor Vedete a ales să pregătească o rețetă pentru copii ce are la bază o varietate de legume și semințe, o alegere excelență pentru toată familia, fiind atât gustoasă, cât și sănătoasă.
Portii: 4
Timp de preparare: 25
Dificultate: ușor

Distribuie:

Ingrediente:

• Salată mixtă 200g
• Rucola 100g
• Baby spanac 100g
• Antricot vită maturat (poate fi argentina sau brazilian) 400g
• Ciuperci 100g
• Ardei kapia 100g
• Ceapă 100g
• Roșii cherry 100g
• Nuci 10g
• Alune de pădure 10g
• Semințe de floarea soarelui 10g
• Cimbru 10g
• Ghimbir 50g
• Miere de albine 50g
• Lime 100g
• Usturoi 20g
• Ulei de măsline 100ml
• Sare (după gust)
• Piper (după gust)

Mod de Preparare:

• Într-un bol răzuim ghimbirul și usturoiul curățate de coajă, adaugăm ulei de măsline, zeamă de lime și miere de albine; sare și piper.
• Tăiem legumele cuburi împreună cu antricotul de vită și le introducem pe frigărui.
• Între timp ce frigăruile se prăjesc amestecăm într-un bol rucola, baby spanac, nuci, alune de pădure, semințe de floarea-soarelui, roșii cherry și ulei de măsline. Peste toate acestea adaugăm dressing-ul.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.