research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Kafta de pui și salată Tabouleh [ Chef Antoine Beaini în Bucătăria Micilor Vedete ]

Kafta de pui și salată Tabouleh [ Chef Antoine Beaini în Bucătăria Micilor Vedete ]

2 retete libaneze adaptate pentru copii de Chef Antoine Beaini cu ajutorul Dariei, care au la baza condimente specifice libaneze si ingrediente proaspete, ne trezesc toate simturile prin aroma si savoarea lor. Povestea fascinanta a lui Chef Tony, cum ii spun prietenii, ne aduce mai aproape de traditiile si cultura bucatariei libaneze si ne cucereste prin unicitatea ei. Asa cum v-am obisnuit si in acest episod, Simona Flor Nedelcu, nutritionistul Micilor Vedete vine cu sfaturi si informatii utile despre asocierea ingredientelor din retetele gatite in Bucataria Micilor Vedete.
Portii: 4
Timp de preparare: 60
Dificultate: mediu

Distribuie:

Ingrediente:

Tabouleh
• Pătrunjel - 200 gr
• Roșii - 150 gr
• Ceapă -1/2 ceapă (50 gr)
• Bulgur fin - 30 gr
• Sare - 0,020 gr
• Ienibahar - 0,030gr
• Mentă uscată - 0,020gr
• Ulei - 3 linguri
• 1/2 lămâie (după gust)

Kafta de pui
• Pulpă de pui dezosată cu piele - 1 kg
• 1/2 ghimbir
• Usturoi - 0,010 gr (2-3 căței)
• Pastă iute -1/2 lingură
• Sare - 0,010 gr
• Piper alb (după gust)
• Boia dulce (după gust)
• Pesmet fin - 0,20 gr
• Pătrunjel - 50 gr (o legătură)

Mod de Preparare:

Tabouleh:
• Se taie pătrunjelul mărunt, se adaugă îngredientele pe rând.
• Lămâia, uleiul și condimentele se adaugă la final.

Kafta de pui:
• Se toacă carnea de pui.
• Se mixează cu toate ingredientele.
• Mixul se așază pe bețele de frigărui.
• Se dă la cuptorul încins în prealabil la 180 grade timp de 45 de min.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.