research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Ras asfour de vită [ Chef Antoine Beaini în Bucătăria Micilor Vedete ]

Ras asfour de vită [ Chef Antoine Beaini în Bucătăria Micilor Vedete ]

Acrișor, dulce și sărat, un preparat de neratat: ras asfour de vită cu sos de rodie, o rețetă libaneză adaptată pentru copii, aleasă de către Chef Antoine Beaini, invitat de către Daria pentru prima oară în Bucătăria Micilor Vedete. O rețetă cu care vă puteți surprinde invitații de toate vârstele la masă, cu ocazia Sfintei Maria!
Portii: 4
Timp de preparare: 25 min.
Dificultate: ușor

Distribuie:

Ingrediente:

• Mușchi de vită - 180g
• Ceapă - 125g
• Usturoi - 25g
• Ulei - 30ml
• Piper negru - 0,5g
• Enibahar - 0,5g
• Scorțișoară - 0,5g
• Sos rodie - 0,200ml
• Jumătate de lămâie

Mod de Preparare:

• Se taie mușchiul de vită cubulețe.
• Se adaugă în tigaie cu ceapă tăiată julien, se călește bine, după care se adaugă ingredientele pe rând.
• La sfârșit se adaugă sosul de rodii.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.