research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Paste de casă Quattro Formaggi [ Chef Daniel Ardelean în Bucătăria Micilor Vedete ]

Paste de casă Quattro Formaggi [ Chef Daniel Ardelean în Bucătăria Micilor Vedete ]

O rețetă foarte gustoasă și în același timp sănătoasă pe care copiii o vor adoră și vor fi gata oricând să vă ajute să o pregătiți, vor putea testa diverse forme și mărimi ale pastelor create chiar de ei. Daria și Chef Daniel Ardelean va arată pas cu pas cum puteți găti împreună cu copiii paște de casă quattro formaggi într-un timp scurt și fără mari bătăi de cap. Dana Nichita, nutriționistul Micilor Vedete, vorbește despre aportul nutritiv și rolul pe care îl aduc alimentele alese în farfuriile nostre.
Portii: 4
Timp de preparare: 35

Distribuie:

Ingrediente:

• 200 g făină de brutărie
• 100 g făină integral de grâu
• 50 g făină de secară
• 4 ouă de marime medie
• 1 vârf de cuțit de sare
• 1 linguriță de apă
• Smântână dulce 100ml
• Gorgonzola 50g
• Brie 50g
• Parmezan 50g
• Cheddar 50g
• Unt 50g
• Ulei de măsline 20ml
• Chimen 20g
• Microgreens plante de grâu

Mod de Preparare:

• Pe masa amestecam cele 3 tipuri de faina, introducem ouale, uleiul si un praf de sare.
• Framantam compozitia timp de 15 minute pana cand devine un aluat consistent, potrivit pentru a fi intins si taiat.
• Intr-o tigaie putin incinsa introducem untul si branzeturile taiate cuburi.Spre final adaugam smantana dulce si chimenul.
• Intindem aluatul cat mai subtire si il taiem 8-10 mm.
• Pastele rezultate le fierbem 3 minute in apa cu sare.
• Pe urma le introducem in tigaia cu sos si le gatim inca 3 minute.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.