research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Cappelletti cu brânză proaspătă & sos Ragu [ Chef Titi Merișan în Bucătăria Micilor Vedete ]

Cappelletti cu brânză proaspătă & sos Ragu [ Chef Titi Merișan în Bucătăria Micilor Vedete ]

O rețetă gustoasă de Paste Cappelletti cu brânză proaspătă și sos Ragu bolognese pregătită de Chef Titi Merisan și Daria, mica noastră vedetă.
Portii: 4
Timp de preparare: 90
Dificultate: Mediu

Distribuie:

Ingrediente:

• 400 gr de făină albă
• 100 gr de făină semola
• 4 ouă
• 10 gr de sare
• 20 ml de ulei de măsline
• 500 gr de carne tocată mixtă
• 1 kg de roșii pelatti
• 60 gr de morcovi
• 60 gr de țelină
• 100 ml de vin roșu
• Busuioc
• Piper, sare

Mod de Preparare:

• Pregătim ingredientele pentru ragu.
• Tocăm morcovii și telina. Apoi le punem la călit în ulei de masline pentru circa 5 min.
• Apoi se adaugă carnea de vită, se călesc împreună cu legumele cam 20 min.
• Adăugăm sucul de roșii, busuioc, condimentăm cu sare și piper. Dacă compoziția este prea groasă, adăugati un pahar de apă.
• Se continuă fierberea pentru circa o oră la foc mic cu capacul deasupra. Sucul va scădea în acest timp și se va mai adăuga apă.
• Se amestecă din când în când. Cu câteva minute să fie gata sosul de ragu, punem la fiert cappelletti în apa fierbinte cu sare.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.