research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Mielul de Paște: Mușchi de miel în mantie de condimente cu gutui și sos de zmeură [ Lady Chef Cornelia Ghisoi în Bucătăria Micilor Vedete ]

Mielul de Paște: Mușchi de miel în mantie de condimente cu gutui și sos de zmeură [ Lady Chef Cornelia Ghisoi în Bucătăria Micilor Vedete ]

Lady Chef Cornelia ne-a ajutat să gătim un mușchi de miel în mantie de condimente cu gutui și sos de zmeură, Un miel cu totul diferit, numai bun de gustat împreună cu prietenii și familia. Fructele din combinația asta te pot ajuta să-i convingi și pe ce mai mofturoși să guste măcar miel.
Portii: 4
Timp de preparare: 75
Dificultate: avansat

Distribuie:

Ingrediente:

• Mușchi de miel - 500g
• Mentă verde - 40g
• Unt - 100g
• Lapte - 100ml
• Cimbru - 3 g
• Sare
• Piper
• Zahăr - 100g (pentru sirop)
• Gutui - 3 bucăți
• Zmeură - 500g
• Zahăr - 150g
• Vin roșu - 100ml
• Praf de ghimbir - 5g
• Cartofi - 500g
• Pastă de trufe - 30g

Mod de Preparare:

• Muschiul de miel se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, menta, rozmarin, se videaza si se gateste la sous vide la o temperatura cuprinsa intre 54 si si 68 de grade, pentru 1 ora in functie de cum doriti sa il serviti.
• Se pregateste un sirop de zahar in care vom fierbe gutuile, care au fost curatate si taiate clinuri.
• Se caramelizeaza zaharul se adauga zmeura, putina sare, ghimbir de la Kotanyi, vin rosu. Se fierb impreuna pentru cateva minute. Se strecoara, apoi se adauga gutuile scurse din sirop si se aduc din nou la punctul de fierbere, pana cand gutuile au capatat culoarea rosu aprins.
• Din cartofi, unt, lapte, sare se gateste un piure cremos. La final se aduga piure de trufe sau trufe taiate marunt. Pregatiti un blat obisnuit, in care ati bagat spanac blansat si mixat la thermomix. Lasati blatul sa se raceasca si il puneti din nou la cuptor la temperatura joasa astfel incat sa se usuce.
• Cand este uscat il dati la thermomix si obtineti nisipul de verdeturi.
• Se scoate muschiul din punga de vid si se gateste la tigaie, pentru cateva momente astfel incat sa prinda o fata usor rumena. Se pensuleaza cu piure de cartofi si se trece mai apoi prin nisipul de verdeturi.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.