research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Rețetă Pască cu fistic [Chef Cofetar Mihaela Ruxanda]

Rețetă Pască cu fistic [Chef Cofetar Mihaela Ruxanda]

O variantă de Pască fără aluat cu pastă de fistic, pe care o puteți găti rapid împreună cu copiii atât pentru ocazii speciale, cât și pentru o masă de weekend în familie. Chef Cofetar Mihaela Ruxanda, împreună cu Lidia, au umplut Bucătăria Micilor Vedete de arome cu note dulci și fistic.
Portii: 4
Timp de preparare: 75 min
Dificultate: Mediu

Distribuie:

Ingrediente:

- Cremă de brânză – 375 gr
- Unt moale – 65 gr
- Zahăr – 125 gr
- Ouă – 150 gr (aprox. 3 ouă)
- Smântână pentru frișcă – 65 gr
- Făină – 25 gr
- Griș – 25 gr
- Stafide – 65 gr
- Praf de copt – 1 vârf de cuțit
- Un praf de sare
- Fistic – 100 gr
- Păstaie de vanilie – 1 buc
- Coajă rasă de la o portocală/lămâie
- Rom/esență de rom

Mod de Preparare:

- Înainte de a începe pregătirea compoziției, hidratăm stafidele în apă + rom (după gust & preferințe).

- Omogenizăm bine cu telul sau cu mixerul: crema de brânză + untul moale.

- Adăugăm zahărul + aromele + sarea.

- Pe rând încorporăm ouăle, smântâna, iar la final făina cernută + grișul + praful de copt.

- Amestecăm cât să încorporăm totul.

- Turnăm într-o tavă (22–24 cm) jumătate din compoziție, presărăm stafide, apoi restul de compoziție, iarăși stafide.

- Coacem la 160° C aproximativ 40–50 min sau până se stabilizează și devine ușor maronie la suprafață.

- Poftă bună și Paște fericit!

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.