research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Supă cremă de spanac cu ceapă și usturoi [ Chef Bogdan Cozma în Bucătăria Micilor Vedete ]

Supă cremă de spanac cu ceapă și usturoi [ Chef Bogdan Cozma în Bucătăria Micilor Vedete ]

Portii: 4
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: Ușor

Distribuie:

Ingrediente:

Supă:
• Cartofi 1/2 kg
• Ceapă 200 g
• Țelină 200 g
• Păstârnac 100 g
• Stock de pui/legume 2 l
• Lapte de capră Olympus 200 ml
• Ceapă verde 3 legături
• Spanac 500 g
• Usturoi 50 g
• Smântâna de gătit grăsime 20% - 500 ml
• Ulei 100 ml
• Unt 82% grăsime - 100 g

Bruschete:
• Bacon crud-uscat
• Roșii cherry
• Usturoi
• Pâine baghetă

Mod de Preparare:

• Legumele se spală, curăță, se spală, după care se taie cuburi. Într-o oală se călesc cu unt ceapa, țelina, păstărnacul și cartoful, după care se adaugă supa, iar la final, după ce toate legumele au fiert, se adaugă laptele cald.

• Într-un blender punem spanacul, ceapa verde, usturoiul copt, sare, piper și smântână lichidă, se blenduiește, iar ce rezultă se pune într-o tigaie și se încălzește, astfel se activează clorofila.

• Pentru spuma de lapte într-o tigaie amestecăm 200 ml lapte, 200 ml supă și 100 g de unt după care blenduim cu un blender de mână. Pentru a obține supa de spanac amestecăm baza de supă cu emulsia.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.