research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Chifteluțe de Somon cu Quinoa și Sos Tahini [Chef Laura Eremia]

Chifteluțe de Somon cu Quinoa și Sos Tahini [Chef Laura Eremia]

Descoperă cum să prepari cele mai gustoase chifteluțe de somon cu quinoa, acompaniate de un sos cremos de iaurt cu tahini și salată Eisberg fresh! Această rețetă ușoară, sănătoasă și plină de savoare e ideală pentru o cină ușoară alături de familie. În acest episod vei învăța pas cu pas cum să obții chifteluțe fragede, cu un gust fresh de verdeață și un sos ce le completează perfect.
Portii: 4
Timp de preparare: 40 min
Dificultate: Ușor

Distribuie:

Ingrediente:

- 300 gr filéede somon proaspăt
- 100 gr quinoa fiartă – poate fi la conservă
- un ou
- o lingură de făină
- jumătate de morcov mediu
- jumătate de ceapă mică
- 1–2 căței de usturoi
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură de mărar
- sare
- 150 gr iaurt grecesc
- 30 gr tahini
- mix de salată Eisberg

Mod de Preparare:

1. Preparare somon: Taie fileurile de somon în bucăți mici sau mărunțește-le cu cuțitul.

2. Legume: Rade morcovul și toacă ceapa, usturoiul, pătrunjelul și mărarul fin.

3. Amestec: Într-un bol mare, combină somonul cu quinoa fiartă, legumele, oul, făina, sare după gust.

4. Formare: Modelează chifteluțe rotunde și ușor plate.

5. Gătire: Prăjește-le în tigaie cu puțin ulei sau coace-le la cuptor pentru o variantă mai light, aprox. 20 min la 180°C.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.