research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Cum să economiseşti simplu și inteligent. Ediția fructe și legume

Să gătești pentru o familie întreagă nu e deloc simplu și uneori poate fi și costisitor. Cu aceste trucuri simple poți învăța cum să economiseşti atunci când cumperi fructe și legume, alimente care ar trebui să fie nelipsite din frigiderul oricui:

  1. Pleacați de acasă cu o listă de cumpărături! De multe ori se întâmplă să cumpărăm fructe și legume care ajung să se strice, fiindcă nu le consumăm. Gândește-te înainte ce vrei să gătești cu legumele și ce fructe știi sigur că o să se mănânce, pentru a evita risipa!
  2. Atunci când fructele și legumele sunt în sezon, nu numai că au un gust mai bun și conțin mai mulți nutrienți, lucru ideal pentru cei mici, dar costă și mai puțin. Așadar, învățati câte ceva despre când e sezonul fiecărui aliment în parte!
  3. Făceți-vă provizii de legume congelate! Pe lângă faptul că sunt disponibile tot timpul anului, sunt extrem de bogate în substanțe nutritive, pentru că au fost culese și congelate când se aflau la apogeul coacerii. Mai mult decât atât, sunt ușor de preparat atunci când timpul nu este de partea voastră și vreți totuși să gătiți ceva sănătos.
  4. Fructele congelate sunt utile pentru niște smoothie-uri delicioase, pline de vitamine și nutrienți, sau pentru acadele înghețate, adorate de cei mici.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.