research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Paste Carbonara [ Chef Cristian Dumitru în Bucătăria Micilor Vedete ]

Paste Carbonara [ Chef Cristian Dumitru în Bucătăria Micilor Vedete ]

O rețetă pe care toată familia o va iubi cu ingrediente la îndemână, prietenoase cu bugetul tău! Chef Cristian Dumitru a ales să gătească alături de Irina și Bianca varianta clasică a pastelor carbonara fără smântână, care se prepară foarte ușor. Dar este musai ca pastele să fie fierte al dente, iar bacon-ul să fie gatit la cuptor! Să trecem la treabă!
Portii: 4
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: Ușor

Distribuie:

Ingrediente:

• 500 gr paste proaspete tip spaghetti
• 100 gr Kefalotyri (parmezan grecesc)
• 400 gr pancetta
• 4 ouă Ovital
• 100 gr parmezan ras
• 100 gr bacon crud-uscat Reinert
• 2 gr piper
• 10 gr sare

Mod de Preparare:

• Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă sărată.
• Pancetta se taie cubulețe și se trage la tigaie, pornind procesul tehnologic de la tigaie rece, după ce se rumenește, se scoate din tigaie, se scurge excesul de grăsime, tigaia rămânând unsă.
• Separat, într-un bol se amestecă gălbenușurile cu parmezanul grecesc ras și piper și apă de la paste, până se obține un sos de consistența unei smântâni.
• Pastele fierte se scot și se pun direct în tigaia unsă de la pancetta, se adaugă amestecul de ou și parmezan și se amestecă (focul este oprit în tot acest proces).
• Ulterior se adaugă și bacon crocant, iar pentru a regla consistența sosului se pornește focul și se mai poate adăuga apă de la paste, amestecând continuu.

Se servește cald.
Poftă buna și spor la distracție!

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.