research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Rețetă simplă Tort Fraisier cu căpșuni [Chef Cofetar Mihaela Ruxanda]

Rețetă simplă Tort Fraisier cu căpșuni [Chef Cofetar Mihaela Ruxanda]

Tortul Fraisier este un desert ușor, perfect pentru perioade călduroase, pe care îl poți pregăti repede împreună cu copilul tău.
Portii: 4
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: Ușor

Distribuie:

Ingrediente:

Blat vanilie:

- Unt – 150 g
- Zahăr – 150 g
- Făină – 150 g
- Praf de copt – 1 pliculeț
- Ouă – 3 buc
- Vanilie

Sirop:

- Apă – 150 g
- Căpșuni – 100 g
- Zahăr – 30 g

Cremă:

- Smântână pentru frișcă – 450 g
- Cremă de brânză – 200 g
- Zahăr pudră – 80 g
- Vanilie

Alte ingrediente:

- Căpșuni – 500 g (tăiate pentru margini și bucăți pentru inserție)
- Căpșuni & mentă – pentru decor

Mod de Preparare:

Blat:

- Aducem untul la temperatura camerei și îl mixăm bine cu zahărul până devine alb și pufos.
- Adăugăm pe rând ouăle și vanilia.
- La final, încorporăm făina cernută cu praful de copt. Întindem un strat subțire într-o tavă.
- Coacem la 175°C timp de 10 minute. Decupăm 2 discuri.

Sirop:

- Dăm în clocot și blendăm toate ingredientele.

Cremă:

- Amestecăm toate ingredientele reci și, cu ajutorul unui mixer, le încorporăm până devin o cremă consistentă, dar cu textură semisolidă.

Poftă bună și spor la gătit!

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.